Få nye kunder med Hus.dk

Få forespørgsler fra potentielle kunder, der aktivt leder efter nogen, der kan bygge deres drømmehus. Bliv en del af holdet og få hurtigt flere byggeopgaver via Hus.dk.

Går du glip af værdifulde henvendelser fra potentielle kunder, der ønsker at bygge hus? Når du er samarbejdspartner hos Hus.dk, hjælper vi dig med at komme i kontakt med lige præcis den målgruppe, du gerne vil ramme ved at tilbyde såkaldte leads.

Det vi tilbyder – kort fortalt
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds
  • Du vælger selv, hvor mange henvendelser pr. dag/uge/måned din virksomhed vil tage imod
  • Segmentér ud fra lokalområde – Hvis du eksempelvis kun vil have henvendelser fra dit lokalområde, er det intet problem
  • Hver henvendelse deles med maks. fire andre aktører
  • Du faktureres bagudrettet for de leads, din virksomhed modtager
  • Alle henvendelser sendes hurtigt og behandles i henhold til GDPR.

Bliv en del af vores netværk og få flere salg – uden at bruge mange timer og penge på markedsføring. På Hus.dk sætter vi personer, der ønsker at bygge deres eget hus i kontakt med byggefirmaer fra hele landet.

Du bestemmer selv, hvor mange leads du ønsker og fra hvilke områder. Du deler leads med maksimalt fire andre byggefirmaer. Dette er en måde at få nye kunder, der passer til dig, til en lav pris.

Hvis du vil have et frit og fleksibelt samarbejde, tilbyder vi lige præcis det, du mangler. Du vælger selv, hvor mange leads du vil modtage, og hvornår du vil modtage dem. Nysgerrig? Lad os forklare, hvordan vi kan øge din kundeportefølje.

Jeg vil være samarbejdspartner

Kvalitet og relevans

Vi har mere end 10 års erfaring med at lave kundeorienterede tjenester. Vores brugere benytter sig af Hus.dk, fordi de reelt er på udkig efter nogen, som kan bygge deres drømmehus.

Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Derfor fokuserer vi kun på én ting. Det er vigtigt for os, at du som byggefirma føler, at du modtager relevante forespørgsler i god kvalitet.

På den måde adskiller vi os fra andre tilbudstjenester, hvor brugerne kan bestille tilbud på alt fra håndværkeropgaver til boligsalg.

Jeg vil høre mere!

Illustration af en person, der vælger et byggefirma blandt gode tilbud

Ingen binding, fuld kontrol

Du skal ikke bekymre dig om luskede bindingsperioder. Vi tror på, at åbenhed og tillid er vejen frem til et godt samarbejde.

Derfor har vi ingen opstartsgebyrer eller bindingsperioder. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan komme i gang med at modtage brandvarme leads via Hus.dk.

Du kan til hver en tid pause eller stoppe med at modtage henvendelser. Hvis du ikke er tilfreds, kan du opsige fra dag til dag. Men forhåbentlig bliver du så glad for vores leads, at det ikke bliver relevant.

Ja tak, fortæl mere!

Illustration af en ansat i et byggefirma, der skruer leads på og af

Vælg type og område

Vi får kundehenvendelser fra hele Danmark – men det behøver du ikke. Du vælger selv, hvor du vil have leads fra. Angiv, hvilket geografisk område du dækker, så sender vi henvendelser fra netop det område.

Du vælger, hvilke typer henvendelser du vil modtage, og hvem du vil modtage henvendelser fra.

Du kan eksempelvis vælge, om du både vil have henvendelser fra privat- og erhvervskunder.

Bliv samarbejdspartner i dag

Illustration af en ansat i et byggefirma, der vælger hustype og område for deres leads

Sådan kommer du i gang

check icon

Bliv samarbejdspartner

Udfyld kontaktformularen eller send en mail til nikolai@hus.dk.

check icon

Modtag leads

Få relevante forespørgsler fra brugere, der aktivt leder efter nogen, der kan bygge deres nye hus.

check icon

Få nye kunder

Skab personlig kontakt med potentielle kunder og få muligheden for at bygge deres drømmehus.

Kom i gang i dag

Kundeservice
Nettbureau AS